Xiaomin älypuhelinsarjat

Xiaomi Series

Xiaomi-sarja edustaa nimikko- ja lippulaivapuhelimiamme, joissa Xiaomin tuotekehityksen terävimmät keihäänkärjet yhdistyvät viimeisimpään laitemuotoiluun. Xiaomi -älypuhelinsarja on suunniteltu sinulle, joka haluat älypuhelimeltasi tinkimätöntä laatua, maksimaalisia tehoja, kehittyneintä kuvaus- ja kamerateknologiaa, kestävintä akkua, terävintä näyttöä sekä markkinoiden tyylikkäintä muotoilua.

Redmi Note Series

Redmi Note -sarja on keskihintaluokan helmi; sarjan puhelimista löytyy roimasti tehoja päivän askareisiin. Redmi Note -sarjassa on Xiaomin lippulaivapuhelimista tuttuja ominaisuuksia, kuten useita kameroita eri käyttötarpeisiin ja turbonopea lataus. Redmi Note -sarja on Xiaomin suosituin mallisarja erinomaisen hinta-laatusuhteensa ansiosta. Redmi Note on mainio valinta sisällöntuottajille ja kaikille, jotka haluavat älypuhelimeltaan perustehoja enemmän.

Redmi Series

Redmi-sarja on varustettu tarvittavilla perusominaisuuksilla sekä pienillä arkea helpottavilla herkuilla. Tämä Xiaomin edullisin älypuhelinvaihtoehto ei häpeile hintaluokassaan. Redmi-sarjan puhelimista löytyy tarkkoja ja suuria silmäystävällisiä näyttöjä, käyttöä kestävä akku, sekä Googlen, Androidin ja MIUI-käyttöliittymän parhaat työkalut.